Curse Zilnice Romania Belgia

Daca vrei sa calatoresti din Romania in Belgia sau retur, ai nimerit la fix! Eugen Transport te transporta in siguranta cu CURSE ZILNICE si preluare + transfer de la ADRESA la ADRESA!

CURSE ROMANIA-BELGIA DOAR CU 2 SOFERI

Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane EXCLUSIV cu 2 soferi. Nu vei avea pauze lungi pentru odihna soferului. Calatoresti deci, mai in siguranta cu noi!

transport persoane romania germania
transport romania germania

CURSE ZILNICE ROMANIA-BELGIA DE LA ADRESA LA ADRESA

Cu noi calatoresti de la adresa la adresa. Mai exact, te vom prelua din fata casei si te vom transporta la adresa indicata, fara exceptii, oriunde in Belgia!

EUGEN TRANSPORT organizeaza curse zilnice intre Romania – Belgia si retur in fiecare zi. Cursele spre Belgia sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Microbuzele de pe traseul Romania – Belgia si retur sunt dotate cu aer conditionat, folii UV fumurii, loc suficient de lejer pentru orice pasager, loc dedicat pentru bagaje, internet WI-FI gratuit si multe alte beneficii pentru o calatorie lejera pana la destinatie.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Belgia cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constintiosi. 

Curse Romania – Belgia DOAR – cu doi soferi!

Toate curselenoastre spre Belgia si dinspre Belgia in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

transport-romania-germania
transport din romania spre germania

Curse zilnice spre Belgia din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.