Site Loader

Cauti Curse Romania-Belgia?

Realizam zilnic curse

Romania-Belgia-Romania

De la 100 € / persoana

Transport de la Adresa la Adresa exacta.

Bagaje pana in 80kg gratuit

Pana la 2 bagaje de persoana

Peste 500 clienti multumiti

Cu noi au calatorit peste 500 de clienti multumiti

SUNA ACUM!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

SCRIE-NE PE WHATSAPP!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Contacteaza-ne

Transport Persoane Romania Belgia Romania

 Eugen Transport ofera servicii profesionale de transport persoane spre Blegia cu posibilitate de retur prin microbuze moderne si confortabile. Poti sa calatoresti rapid si sigur la adresa dorita din Blegia.

TRANSPORT IN BELGIA PANA LA ADRESA DORITA

Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane . Nu vei avea pauze lungi pentru odihna soferului. Oferim servicii profesionale de transport persoane Romania-Blegia la cele mai bune preturi si la standarde ridicate de calitate si confort pentru o calatorie placuta si relaxanta.

transport persoane romania-belgia

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA-BELGIA DE LA ADRESA LA ADRESA

Alege o firma serioasa de transport persoane din Romania spre Belgia cu posibilitate de retur rapid. Curse cu 2 soferi experimentati – pentru un plus de siguranta si viteza de deplasare.

Călătorește alături de noi din România (avem acoperire în toată țara) spre Brusseles, Antwerp, Gent, Liege, Mons, Charleroi, Brugges, Namur, Oostende și alte destinații. Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor, a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală sau a chiar a timpului pierdut căutând un alt mijloc de transport.

Ne asigurăm că aveți parte exact de genul de transport pe care îl doriți. Avem doar șoferi profesioniști ce cunosc foarte bine traseul ce urmează să-l efectueze.

Transport Romania – Belgia-Romania la adresa dorita de tine

Toate plecarile noastre spre Belgia si dinspre Belgia in Romania se realizeaza  doar cu 2 soferi experimentati.

Pentru ca tu sa ai parte de siguranta si confort ridicat, toate masinile noastre sunt atent inspectate inainte de orice plecare de care echipa noastra tehnica.

curse-romania-belgia

Plecari zilnice din Romania spre Belgia din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Dispunem de o flota impresionanta, echipata pentru siguranta si confort, si colaboram cu diferite companii specializate pentru a va oferi o experienta cat mai placuta.

Rezerva-ti acum biletul spre sau din Belgia cu Eugen Transport si bucura-te de calatorii reusite cu noi.