transport persoane romania-belgia

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA-BELGIA-ROMANIA

Alege sa calatoresti in siguranta si in conditii de confort ridicat cu Eugen Transport. Realizam curse zlinice spre Germania si din Germania spre Romania la cele mai inalte standarde de calitate. CURSE CU 2 SOFERI Eugen Transport realizeaza cursele de transport persoane EXCLUSIV cu 2 soferi. Astfel nu vei mai pierde timp prin benzinarii si vei ajunge rapid la destinatia dorita de tine.

DE CE SA ALEGI EUGEN TRANSPORT

CURSE CU 2 SOFERI

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul transporturlui de persoane – Eugen Transport iti pune la dispozitia ta cele mai bune conditii de calatorie de care sa te poti bucura in drumul tau din sau spre Germania.

transport persoane romania germania

DE LA ADRESA LA ADRESA

Realizam curse de la adresa la adresa dorita de tine in fiecare zi pentru un maxim de confort si rapiditate in transport.

transport din romania spre germania
transport persoane romania germania
transport persoane romania germania

TRANSPORT ROMANIA-BELGIA-ROMANIA

Curse zilnice door to door

Calatoreste in siguranta cu Eugen Transport pana in Germania – in fata casei tale. Realizam curse rapide spre Germania si din Germania in Romania la standarde inalte. Compania noastra realizeaza curse spre Germania in cele mai bune conditii cu microbuze moderne precum Mercedes Vito din 2020 – echipate cu clima, caldura, Wi-fi gratuit – pentru ca tu sa ai parte de calatorii reusite de fiecare data cand apelezi la noi.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in BELGIA cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atenti la clienti si foarte amabili si constintiosi. 

Curse BELGIA – Romania – DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre BELGIA si dinspre BELGIA in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neitemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

Plecari zilnice spre Germania din judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti – te luam din fata casei tale si te lasam la adresa dorita de tine.

Deplasarile sunt de la adresa la adresa fara costuri in plus. Contacteaza-ne pentru a afla care este ce-a mai apropiata cursa spre tara ta de destinatie.

Cursele destinate transportului din Romania Germania sunt saptamanale, zilnice, atat pe tur din Romania cat si pe retur din Germania si se efectueaza cu masini moderne marca Mercedes Vito.n