Site Loader

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA-ITALIA LA PRETURI FOARTE BUNE

Daca esti in cautarea unei firme de transport persoane din Romania spre Italia care realizeza curse zilnice, Eugen Transport iti vine acum in ajutorul tau cu servicii de nota 10. Efectuam curse cu 2 soferi cu experienta care sa iti ofere calatorii confortabile si sigure.

Orase unde ajungem in Italia la preturi mici:

Torino, Verona, Milano, Roma, Florenta, Bologna, Genoa, Siena si multe altele.

transport persoane romania belgia

Curse Romania Italia pana la adresa dorita la preturi mici

Eugen-Transport Romania efectueaza transport persoane in fiecare zi spre Italia si din Italia spre tara cu microbuze moderne si bine echipate pentru un confort sporit. Plecari Italia zilnic la adresa dorita de tine. Facem curse Romania Italia si inapoi in tara in fiecare zi la adresa dorita de tine.

transport persoane olanda

Plecari Romania-Italia Zilnic la pret mic

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

Vrei sa ajungi in Italia ?
Plecari Zilnice la adresa dorita

Transport persoane Italia – Romania si Retur

Daca esti in cautarea unei firme de transport persoane din Romania spre Italia care realizeza curse zilnice, Eugen Transport iti vine acum in ajutorul tau cu servicii de nota 10. Efectuam curse cu 2 soferi cu experienta care sa iti ofere calatorii confortabile si sigure.

PLECARI ZILNICE DIN SI SPRE ITALIA

Eugen-Transport Romania efectueaza transport persoane in fiecare zi spre Germania si din Germania spre tara cu microbuze moderne si bine echipate pentru un confort sporit.

CURSE SPRE ITALIA DIN ROMANIA SI RETUR DE LA ADRESA LA ADRESA

Pentru ca tu sa nu iti bati capul cu drumul pana la benzinarii / autogari te putem prelua de la adresa indicata si te lasam in fata locuintei.

EUGEN TRANSPORT organizeaza curse intre Italia -Romania si retur in fiecare zi. Cursele spre Italia sunt efectuate cu microbuze marca Mercedes NOI. Aceste microbuze noi beneficiaza de cele mai bune conditii de confort si siguranta fiind echipate foarte bine. Astfel tu vei avea parte de o calatorie foarte reusita de fiecare data cand apelezi la noi.

Avem o experienta de peste 10 ani de zile in domeniul transportului de persoane in Italia cu microbuze tip 8+1. Toti soferii sunt profesionisti, atent selectati si pregatiti sa te duca la destinatie.

CURSE Italia-Romania DOAR – cu doi soferi!

Toate cursele noastre spre Italia si dinspre Italia in Romania se realizeaza EXCLUSIV cu doi soferi. Astfel, nu vor exista motive neintemeiate de pauze lungi de odihna pentru sofer si drept urmare, intarzieri sau alte evenimente neplacute.

Plecari zilnice din Italia spre judetele:

Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Arges, Dambovita, Valcea, Prahova, Ilfov, Bucuresti  – cu preluare de la adresa (din fata casei) si transfer la adresa indicata de dvs. fara costuri suplimentare. Evitati astfel, sa depindeti de alte mijloace de transport sau de cheltuieli extra fara rost.

Orașele de plecare in Italia : Augsburg, Berlin, Bremen, Dusseldorf, Dortmund, Frankfurt, Koln, Stuttgart, Munchen, Freiburg, Friederschafen, Hamburg, Hannover, Nurnberg, Leipzig, Dresda, Saarbrucken. Acoperim toate zonele din Italia , inclusiv cele mai mici localități.

Pentru alegerea unei firme de transport persoane Italia Romania sau retur, este foarte important ca acea firmă să vă ofere aceste servicii zilnic, cu preluare de la domiciliul pasagerului, să vă poată oferi mai multe alternative după preferințele pasagerului, precum  microbuz. Face zilnic plecari spre Italia  din Romania.

Programul trebuie să fie flexibil astfel ca anularea rezervării să fie cât mai facilă. Pasagerul trebuie să aibă posibilitatea alegerii pentru o altă cursă în altă zi, când este disponibil să călătorească.

Curse spre Italia din Romania la adresa dorita de tine

Alegând serviciile de transport Romania – Italia prin EUGENTRANSPORT călătorul este preluat de la adresa domiciliului pe baza codului poștal sau direct de la locul de muncă.

Servicii excelente de rezervări online bilete de microbuz, la preț redus. Sistemul este conceput simplu, pentru client, oferind posibilitatea de a-și rezerva locul direct online la telefon sau prin WhatsApp.

Microbuze cu plecari spre Italia / Romania Zilnic

Microbuzele noastre pe ruta România Italia sunt confortabile si asigura curse sigure – zilnic – deoarece pasagerii au oportunitatea de a fi transportați până la adresă și preluați de la adresă. Pe anumite rute se efectuează plecări direct cu microbuzul până la adresă, fără transfer.

Șoferii cu experiență îndelungată în cadrul transportului internațional asigură o călătorie confortabilă în condiții de maximă siguranță;
Microbuzele sunt verificate frecvent, astfel încât să nu intervină probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor;
Masinile destinate transportului de persoane sunt dotate cu aer condiționat și furnizează suficientă caldură în anotimpul rece. De asemenea, scaunele sunt confortabile și rabatabile, oferind confort pentru odihnă în timpul călătoriei;

Cât costă prețul unui bilet la curse România Italia ?
Prețul biletului diferă în funcție de localitatea de unde se dorește plecarea și localitatea de sosire. De regulă prețurile biletelor de microbuz Italia România sau la microbuz sunt cuprinse între 110€-150€.

Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate catre Italia realizate cu microbuze moderne si fiabile, conduse de soferi profesionisti in acest domeniu. Dorim sa gasesti in noi un partener de nadejde, tocmai de aceea efectuam transportul international de persoane din multiple orase din Romania, catre cele mai importante destinatii din Germania.

Firma specializată, efectuăm curse regulate de transport persoane Romania Italia și retur, cu microbuz direct la adresa aleasa de dvs. Avem cele mai accesibile preturi de pe piata. Depasim de fiecare data asteptarile prin servicii de transport persoane si colete de cea mai buna calitate fiindcă asigurăm transport Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg si retur în cele mai bune condiții.

CURSE ROMANIA ITALIA ZILNICE

  • Mașini noi, confort și calitate, spatiu suficient între scaune. Aer Conditionat. Wi-Fi gratis.
  • Transportul direct la adresa din Italia , atât persoane cât și colete.
  • Bagaj gratuit, 2 genți în limita a 50 kg de persoană amândouă.
  • Rezervare rapidă gratuită, chiar cu câteva ore înainte de plecare este posibilă! Online sau telefonic, bilete microbuz pe ruta Romania – Italia – Romania.
  • Deoarece apreciem modul de calatorie, vei avea acces gratuit la WI-FI, spațiu satisfăcător între scaune, aer condiționat, un sistem audio-video, scaune pliante și chiar o priză de unde iti poti încărca laptopul, tableta și telefonul, precum și un încărcător USB. La bordul microbuzelor este instalat un aparat de făcut cafea care este oferită gratuit oricărui pasager. Deoarece suntem dedicați siguranței, toate mașinile sunt verificate frecvent, astfel încât să nu existe probleme tehnice care să pună în pericol siguranța pasagerilor. Cei care te duc în Italia sunt șoferi profesioniști și cu experiență.

PLECARI ROMANIA ITALIA ROMANIA LA ADRESA DORITA

 
Compania noastra iti ofera transport Romania Italia la adresa in fiecare zi cu microbuzul. Germania este o tara dens populata, aflata intr-o zona centrala a Europei, cu o economie dezvoltata si cu o infrastructura de transport moderna, fiind astfel un mediu atractiv atat pentru locuri de munca cat si pentru turism. Germania este o destinatie care are foarte multe de oferit, incepand cu marea din nord, cu muntii din sud si cu variatiile de orase dintre acestea, destinatia este una dintre cele mai frecvente alegeri pe care europenii o fac an de an. Multumita autobuzului, se poate cu usurinta calatori zilnic din Italia Romania transportul se face la adresa cu preturi avantajoase si in deplina siguranta.